راهاندازی دفتر مجازی در ترکیه چه مزیتهایی دارد؟
توجه:
مطالب قانونی نوشته شده در این مقاله متعلق به تاریخ نوشته شدن آن است و برای اطلاعات بیشتر و دقیقتر با کارشناسان ما در مجموعه پالافکس در ارتباط باشید.
در سالهای اخیر راهاندازی کسب و کار در ترکیه بسیار محبوب شده است. یکی از راههای ثبت شرکت در ترکیه، اجاره یک دفتر مجازی است. در این مطلب شرایط و مراحل راه اندازی دفتر مجازی در ترکیه را توضیح میدهیم.
در سالهای اخیر افراد زیادی از سراسر جهان و خصوصا ایران برای ثبت شرکت و شروع کار به کشور ترکیه رفتهاند. این کشور علاوه بر نزدیکی به ایران، مزایای دیگری هم برای ایرانیان دارد که برخی از آنها عبارتند از جاذبههای طبیعی و گردشگری، آب و هوای خوب و نسبتا شبیه به ایران و موقعیت اقتصادی خوب. همه اینها ترکیه را تبدیل به مقصدی جذاب برای کارآفرینان و مدیران کسب و کارهای مختلف کرده است. اما دفتر مجازی در ترکیه چه مزایایی دارد و به چه منظور استفاده میشود؟ در این مطلب صفر تا صد راه اندازی دفتر مجازی در ترکیه را توضیح خواهیم داد. برای ثبت شرکت در ترکیه میتوانید با متخصصان ما در گروه پالافکس در تماس باشید.
دفتر مجازی چیست؟
در دنیای امروز به واسطه پیشرفت تکنولوژی و گسترش راههای ارتباطی از راه دور افراد هم بیشتر ترجیح میدهند که کارهایشان را به صورت غیر حضوری انجام دهند. بعد از شیوع ویروس کرونا و در دوران قرنطینه نیز دورکاری بیشتر مورد توجه همگان قرار گرفت. به این منظور دفتر کار مجازی بسیار محبوب شده است. اصطلاح دفتر کار مجازی به سرویسی اطلاق میشود که امکانات گستردهای را به صورت غیرحضوری برای افراد فراهم میسازد. در نتیجه کسب و کارهای مجازی میتوانند کارهایشان را پیش ببرند و در هزینههایشان هم به مقدار زیادی صرفهجویی کنند.
دفتر کار مجازی بین الملل در ترکیه چیست؟
از آنجایی که دفترهای فیزیکی میتوانند هزینههای زیادی را برای افراد به همراه داشته باشند، دفتر مجازی در ترکیه میتواند برای کسب و کارهای بینالمللی بسیار مفید واقع شود. برای ثبت شرکت شما نیاز به آدرس شرکتتان دارید و به این منظور میتوانید از دفتر کار مجازی استفاده کنید. درست است که از این دفترها با عنوان مجازی یاد میکنند، اما برای ثبت شرکت بازرسی هم جهت تایید از سوی اتاق بازرگانی ترکیه فرستاده میشود که در نتیجه نیاز به یک محل فیزیکی هم خواهید داشت و دفتر مجازی این امکان را برایتان فراهم میکند. اما در کل با استفاده از دفترهای فیزیکی باید هزینههایی چون دپوزیت، مالیات بر اجاره و هزینههای جانبی دیگر را هم پرداخت کنید. پس بهترین انتخاب استفاده از دفتر مجازی در ترکیه است.
در واقع دفتر مجازی در ترکیه به این معناست که دفتری با یک آدرس فیزیکی، کد پستی و یک خط تلفن ثابت اجاره میکنید و به صورت محدود و در روزهایی خاص از ماه میتوانید با تعیین وقت قبلی از آن استفاده کنید. از خدمات دفتر کار مجازی میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- منشی دفتری
- امکان ارسال و دریافت نامههای فکس و مرسولات پستی
- داشتن آدرس رسمی در ترکیه
- پاسخگویی به تماسهای مشتریان
- داشتن شماره ثابت برای دفتر
- برگزاری جلسات در اتاقهایی مخصوص با امکانات مختلف
شرایط و قوانین راه اندازی دفتر کار مجازی در ترکیه
دفترهای مجازی معمولا برای شرکتهای کوچک با پرسنل کم میتواند مناسب باشد. البته شرکتهای بزرگ هم که در کشورهای دیگر فعالیت میکنند، برای ارتباطات بینالملل در ترکیه هم شرکت کوچکی ثبت میکنند که برای این شرکتها هم دفتر مجازی در ترکیه میتواند انتخاب خوبی باشد. خوبشختانه شرایط ثبت شرکت در ترکیه و گرفتن دفتر مجازی چندان سخت نیست و در قسمت بعد مراحل مختلف آن را توضیح میدهیم.
مراحل راه اندازی دفتر کار مجازی در ترکیه
- ابتدا باید مشخص کنید که چه نوع شرکتی میخواهید راهاندازی کنید (شرکت خصوصی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت سهامی).
- سپس باید شرکت را در اتاق بازرگانی ثبت کنید.
- آدرس دفتر مجازی را به اداره مالیات مربوطه ارائه کنید.
- اگر شرکتتان خصوصی است، باید از دفتر اسناد رسمی گواهی عنوان تجاری هم بگیرید. اگر شرکتتان سهامی یا شرکتی با مسئولیتهای محدود است، باید مجوز تاسیس شرکت را از وزارت مربوطه بگیرید.
- یک مشاور مالی برای انجام امور مالی و تنظیم اجارهنامه دفتر کار مجازی استخدام کنید.
- به واسطه مشاور مالی از اداره مالیات مربوطه کد مالیاتی و از اتاق بازرگانی سند ثبت بگیرید.
- سپس بازرسان اداره مالیات برای بازدید از شرکت و تایید آدرس مراجعه میکنند.
مزایای دفتر مجازی در ترکیه
از مزایای دفتر مجازی در ترکیه میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- نیاز به پرداخت کمیسیون برای دفتر ندارید
- نیاز به پرداخت استوپاژ و مالیات بر اجاره ندارید
- میتوانید برای دریافت نامهها و مرسولات پستی از آدرس واقعی استفاده کنید
- با استفاده از این آدرس میتوانید شرکتتان را فعال نگه دارید
- میتوانید در این دفتر جلسه برگزار کنید و منشی داشته باشید
- میتوانید از امکانات تصویری و صوتی و… دفتر استفاده کنید
معایب دفتر مجازی در ترکیه
از معایب دفتر مجازی در ترکیه میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- به دلیل عدم حضور فیزیکی کار تیمی دشوار است
- سیستم درستی برای مدیریت تیم وجود ندارد
- ممکن است انگیزه کارکنان به دلیل کار نکردن در یک محیط دفتری مشترک پایین بیاید
- کارکنان از فعالیتهای اجتماعی دور خواهند شد
- دفتر فیزیکی همیشه در اختیارتان نخواهد بود
هزینه دفتر مجازی در ترکیه
هزینه دفتر مجازی در ترکیه با توجه به امکاناتی که ارائه میکنند متفاوت است. اما معمولا قرارداد آنها برای یک سال نوشته میشود و باید هزینه یک سال را پرداخت کنید. حدود هزینه دفتر مجازی در ترکیه بین 4000 تا 7000 لیر در سال و به طور میانگین ماهانه بین 250 تا 300 لیر است.
سوالات متداول درباره دفتر مجازی در ترکیه
در این قسمت به سوالات متداول درباره دفتر مجازی در ترکیه پاسخ میدهیم.
نحوه راه اندازی دفتر مجازی در ترکیه چگونه است؟
برای راه اندازی دفتر مجازی در ترکیه ابتدا باید نوع شرکتتان را انتخاب کنید و برای ثبت آن اقدام کنید. برای ثبت شرکت به یک آدرس فیزیکی برای محل شرکت نیاز دارید که برای صرفهجویی در هزینهها میتوانید از دفتر مجازی استفاده کنید. آدرس دفتر مجازی را به اداره مالیات مربوطه ارائه کنید، از سازمانهای مربوطه گواهی عنوان تجاری و مجوز تاسیس شرکت را بگیرید، برای سایر کارهای اداری یک مشاور مالی استخدام کنید و بعد از بازرسی ماموران مربوطه و تایید آنها، میتوانید کارتان را شروع کنید.
سخن پایانی
در این مطلب ابتدا توضیح دادیم که دفتر کار مجازی چیست. سپس اطلاعات جامعی از شرایط و مراحل راهاندازی دفتر مجازی در ترکیه را برای شما فراهم کردیم. همچنین مروری بر مزایا و معایب دفتر مجازی در ترکیه داشتیم و نگاهی به هزینههای اجاره این نوع دفترها انداختیم. برای ثبت شرکت در ترکیه و راه اندازی دفتر مجازی میتوانید با متخصصان و مشاوران ما در گروه پالافکس در تماس باشید.